پایان دلال بازی روی اوراق قرضه

کد خبر: 80460 سه شنبه 26 آذر 1392 - 9:17
پایان دلال بازی روی اوراق قرضه


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی (ایستانیوز)، سیاستگذاران بانک مرکزی آمریکا، به اجرای قانون والکر (Volcker) رأی مثبت دادند. بر این اساس، دلال بازی روی اوراق قرضه توسط بانک های آمریکایی پایان می‌یابد. این قانون بانکها را از اجرای معاملات مخاطره‌آمیز با پول خود باز می‌دارد و خواستار افزایش مسئولیت‌پذیری بانکها است.

اجرای این قانون به ماه ژوئیه 2015 موکول شده است تا به این ترتیب به بانکها اجازه داده شود زمان بیشتری برای ایجاد تغییرات مورد نیاز داشته باشند. لازم به اشاره است که پل والکر، رئیس اسبق بانک مرکزی آمریکا، طراح این طرح بوده است.

مارک ریفکین کارشناس اقتصادی گفت :«در نهایت وال استریت متوجه خواهد شد نقاط ضعف قانون والکر کجا است و آن را به کارخواهد گرفت».

بر اساس این طرح، قوانین سختگیرانه علیه بانک‌های وال استریت برای محافظت از سپرده گذاران اعمال خواهد شد. بانکها دیگر نمی‌توانند روی اوراق قرضه و قراردادهای مواد اولیه دلال‌بازی کنند.

بانک جی پی مورگان در سال 2012 به علت معاملات پرخطر شش میلیارد دلار زیان دیده بود.

هدف از اجرایی‌سازی این قانون، جلوگیری از بحران مالی دیگری است.