اخذ دیرکرد در بانکها حرام است.

کد خبر: 70404 دوشنبه 4 آذر 1392 - 8:33
اخذ دیرکرد در بانکها حرام است.

به گزارش خبرگزاری فارس، آیت‌الله حسین نوری همدانی در دیدار مدیران و معاونان موسسه مالی اعتباری کوثر اظهار کردند: دین اسلام به همه ابعاد زندگی انسان‌ها توجه دارد که براساس آموزه‌های دینی می‌توانیم جامعه‌ای عزتمند و قدرتمند تشکیل دهیم. وی خاطرنشان کردند: بعد تعلیم و تربیت در زمینه انسان‌سازی، بعد نظامی برای دفاع در برابر دشمنان و بعد سیاسی برای مدیریت جامعه است.

فقر یکی از مشکلات جامعه کنونی است.

این مرجع تقلید گفتند: بعد اقتصادی با کار شما در ارتباط است، در حالیکه فقر یکی از مشکلات جامعه کنونی است و از این نظر در فرهنگ اسلامی در زمینه فقر مزمت شده تا هیچ اثری از این عارضه در جامعه نباشد. وی با بیان اینکه فقر مشکلات فراوانی را به همراه دارد، گفت: لقمان در سخنی به فرزندش گفت همه مشکلات را چشیدم، ولی هیچ مشکلی از فقر مشکل‌تر ندیدم.

ایشان عنوان داشتند: اسلام می‌خواهد جامعه از نظر اقتصادی قدرتمند و توانمند باشد و شما در زمینه اقتصاد گام برمی‌دارید و از این نظر خدمت بزرگی انجام می‌دهید.

وی یادآور شدند: یکی از موضوعاتی که ریاست جمهوری و دولت کنونی مطرح می‌کنند و با آن مواجه هستند، این است که پول در مملکت فراوان است، ولی این پول‌ها در بانک‌هاست؛ اگر این پول‌ها در کشاورزی، صنعت، دامپروری و ... به کار بیفتد، کار ایجاد ‌شده و تولید و عرضه فراوان می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کردند: اسلام می‌خواهد کار و تولید داشته باشیم، در حالیکه اکنون مردم ترجیح می‌دهند در خانه باشند و پولشان بدون هیچ کاری افزایش پیدا کند.

به هیچ وجه نباید در نظام اقتصادی اسلام ربا وجود داشته باشد.

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به سوره انفال گفتند: معادن، زمین‌ها، ‌کشتزارها و رودخانه‌ها منابع حکومت هستند و باید در راس حکومت پیامبر و امام معصوم باشد و در صورت غیبت فقیه عادل، مدیر، مدبر، شجاع، آگاه بر اوضاع زمان و جهان مانند آیت‌الله خامنه‌ای در راس حکومت باشد و باید این منابع در اختیار ایشان قرار گیرد.

آیت‌الله نوری همدانی با بیان اینکه بر اساس اقتصاد اسلامی اسراف و ربا وجود ندارد گفتند: امیدواریم کار موسسه مالی و اعتباری مهر الگویی باشد، البته باید رسانه‌ها این فعالیت‌ها را ترویج دهند تا نمونه و الگویی از اقتصاد اسلامی را به جهانیان ارائه دهیم.

اخذ دیرکرد در بانک‌ها حرام است.

وی خاطرنشان کردند: اخذ دیرکرد در بانک‌ها حرام است و نوعی رباخواری محسوب می‌شود، مگر از ابتدا شرط شود که اگر در زمانی معین اقساط پرداخت نشد، این میزان جریمه می‌شوید نه اینکه بابت هر ساعت یا روز تاخیر جریمه در نظر گرفته ‌شود.

به اقتصاد قوی نیاز داریم.

این مرجع تقلید عنوان داشتند:‌ اکنون از نظر صنایع نظامی قوی هستیم، ولی باید از نظر اقتصادی طوری قوی باشیم که تحریم‌های اروپا و آمریکا بی‌اثر باشد. وی ادامه داد: اکنون مملکت از نظر امکانات و قدرت غنی است، بنابراین باید طوری اقتصاد را اداره کنیم که اقتصاد قدرتمند و عزتمند داشته باشیم.

مطالب مرتبط: