کارگاه آموزشی «كارت اعتباري مرابحه»

کد خبر: 50382 دوشنبه 8 مهر 1392 - 17:3
کارگاه آموزشی «كارت اعتباري مرابحه»

به حول و قوه الهی، در تاریخ 20 آبان ماه 1392، کارگاه آموزشی «كارت اعتباري مرابحه و ظرفيت هاي اجرائي آن در شبكه بانكي كشور» در پژوهشکده پولی و بانکی، برگزار می‌شود. با توجه به اينكه دستورالعمل اجرائي نمودن كارت اعتباري مرابحه (ابلاغي توسط بانك مركزي) در نظام بانكي جديد است، هدف اين كارگاه ارزيابي چالش‌هاي بانك‌ها در زمينه استفاده از اين ابزار جديد بانكداري اسلامي در كشور مي‌باشد. علاوه بر اين، بر ظرفيت‌هاي اين ابزار كه تاكنون در نظام بانكي كشور عملياتي نشده است نيز تاكيد مي‌شود. سایر اطلاعات مربوط به این کارگاه آموزشی را در بخش ذیل ملاحظه فرمایید:

مدرس:

حجت الاسلام دکتر سيدعباس موسویان (عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)

سرفصل‌ مطالب:

تعريف و ويژگي‌هاي كارت‌هاي اعتباري

عقد مرابحه و مشخصّه‌هاي آن در نظام بانكداري اسلامي

مدل‌هاي عملياتي كارت اعتباري و تبيين نقاط قوت وضعف هر کدام

ويژگي‌هاي مدل كارت اعتباري مرابحه و تبيين روابط فقهي بانك، فروشنده و مشتري

تجربه اجراي كارت اعتباري مرابحه در بانك‌هاي كشور: چالش‌هاي موجود و افق‌هاي پيشرو

مخاطبین:

مدیران وکارشناسان نظام بانکی

دانشجویان و علاقمندان به مباحث مرتبط با حوزه بانکداری و مالی اسلامی

شهریه ثبت‌نام عادی:

شهریه ثبت‌نام دانشجویی:

زمان برگزاری: 20 آبان 1392، ساعت 14:00 الی 18:00.

مکان برگزاری: میدان آرژانتین، ابتدای بلوار آفریقا، روبروی پارک‌سوار بیهقی، پلاک 10، پژوهشکده پولی و بانکی، طبقه پنجم.

آخرین مهلت ثبت‌نام: 13 آبان 1392.

نحوه ثبت‌نام: متقاضیان می‌توانند جهت ثبت‌نام از طریق وب‌سایت ws.mbri.ac.ir و یا این لینک ثبت نام و یا نیز از طریق شماره تلفن 88657397 اقدام فرمایند.

واریز وجه ثبت‌نام به صورت آنلاین از سایت پژوهشکده: افرادی که از طریق سیستم آنلاین وجه ثبت‌نام را واریز می‌نمایند، موکداً لازم است که شماره پیگیری یا شناسه پرداخت خود را یادداشت کرده و در اسرع‌وقت با امور مالی پژوهشکده (سرکار خانم نجمی) به شماره تلفن 88657366 تماس حاصل فرمایند. در غیر این صورت مسئولیت عدم‌ ثبت‌نام شرکت‌کننده صرفاً متوجه وی خواهد بود.

واریز وجه ثبت‌نام با مراجعه به شعب بانک‌: شماره حساب 1-2902783-850-127 نزد بانک اقتصاد نوین شعبه دکتر بهشتی (کد 127) به‌نام پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی.