تسلیت رئیس پژوهشكده پولي و بانكي به مناسبت درگذشت دکتر موسویان

کد خبر: 344809 دوشنبه 20 مرداد 1399 - 8:42
تسلیت رئیس پژوهشكده پولي و بانكي به مناسبت درگذشت دکتر موسویان

رييس پژوهشكده پولي و بانكي در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیدعباس موسویان، عضو شورای فقهی بانك مركزي را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

"انا لله و انا الیه راجعون"

ارتحال عالم رباني و انديشمند اسلامي فقيد بزرگوار مرحوم حجت الاسلام والمسلمين دكتر سيد عباس موسويان عضو شوراي فقهي بانك مركزي و استاد برجسته اقتصاد اسلامي موجب تالم و تاثر شد.

ایشان طی سال هاي متمادي، با تسلط كم‌نظير بر مبانی فقهی، علوم اقتصادي و مالي و انطباق آن با مسایل اجرایی پولي و بانكي و همچنين بازار سرمايه، زمینه ساز تحول و خدمات ارزنده‌ در اين عرصه بوده‌اند.

بی شک فقدان این استاد پژوهشگر و چهره نام‌آشنای دانشگاه و حوزه، سبب محروم شدن پژوهشگران و نظام بانکی و مالی از خدمات ارزنده وی خواهد شد.

با ارج‌گذاری خدمات علمی مرحوم حجت الاسلام والمسلمین دكتر سیدعباس موسویان، درگذشت این استاد حوزه و دانشگاه را به خانواده مکرم، شاگردان، پژوهشگران و علاقه‌مندان آن مرحوم، تسلیت عرض مي‌نمايم.

رحمت و غفران براي آن مرحوم و صبر و سلامتي براي خانواده محترم ايشان از خداوند متعال خواستارم.

منبع: روابط عمومی پژوهشكده پولي و بانكي