شش کتاب جدید در حوزه اقتصاد و مالی اسلامی

کد خبر: 304483 یکشنبه 24 شهریور 1398 - 10:49
شش کتاب جدید در حوزه اقتصاد و مالی اسلامی

به گزارش پورتال بانکداری اسلامی به نقل از سایت موسسه آموزش و پژوهش اسلامی[1] (IRTI)، این موسسه در سال جاری میلادی اقدام به انتشار شش کتاب جدید در حوزه اقتصاد و مالی اسلامی نموده که از این تعداد ۵ مورد با همکاری ناشران معتبر بین‌المللی همچون پالگریو مکمیلان[2] و اشپرینگر[3] بوده ‌است.

این موسسه که در جایگاه بازوی آموزش و تحقیقات بانک توسعه اسلامی می‌باشد عهده‌دار هدایت فرآیند آموزش و پژوهش در حوزه صنعت خدمات مالی اسلامی است. از شش کتاب جدید منتشر شده این موسسه، چهار کتاب به همت پالگریو مکمیلان و یک کتاب با همکاری اشپرینگر به رشته تحریر درآمده ‌است. محتوای علمی این کتب خروجی سمینارهای تخصصی بین‌المللی در حوزه صنعت خدمات مالی اسلامی است. در این کتاب‌ها مسائل، دغدغه‌ها و چالش‌های روز مرتبط با حوزه اقتصاد و تامین مالی اسلامی ارائه و راهکارها و اقدامات سیاستی در راستای تقویت و توسعه اقتصادی اجتماعی این صنعت توصیه شده ‌است.

کتاب منتشر شده با همکاری موسسه اشپرینگر، «اقتصاد پولی اسلامی و نهادها: نظریه و عمل[4]» نام دارد و عناوین چهار کتاب منتشر شده با همکاری پالگریو مکمیلان به این شرح است:

1.     احیای وقف در راستای توسعه اقتصادی و اجتماعی[5] (جلد اول)

2.     احیای وقف در راستای توسعه اقتصادی و اجتماعی (جلد دوم)

3.     مالی اسلامی، تسهیم ریسک و ثبات اقتصاد کلان[6]

4.     توسعه اقتصادی و اجتماعی براساس شاخص مقاصد شریعت: نظریه و کاربرد[7]

همچنین موسسه آموزش و پژوهش اسلامی (IRTI) یک نسخه کتاب با عنوان «خط‌مشی‌گذاری عمومی در چارچوب اسلامی: اصول و رهنمودهای تدوین خط‌مشی‌[8]» را نیز به تنهایی چاپ نموده است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت گزارش کامل این خبر به این نشانی مراجعه نمایند.

زینب بیابانی

صفحه تازه های نشر

[1] The Islamic Research and Training Institute (IRTI)

[2] Palgrave Macmillan