امضای قانون بانکداری اسلامی توسط رئیس‌جمهور فیلیپین

کد خبر: 304475 چهارشنبه 20 شهریور 1398 - 11:40
امضای قانون بانکداری اسلامی توسط رئیس‌جمهور فیلیپین

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی نیوزاینفو؛ قانونی که «رودریگو دوترته» رئیس‌جمهور فیلیپین امضا کرد زمینه فعالیت بانک‌های اسلامی در این کشور را فراهم می‌کند. نسخه‌ای از این قانون که به «قانون جمهوری ۱۱۴۳۹» موسوم است در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است.

قانون جمهوری درباره تاسیس بانک‌های اسلامی است که بهره دریافت نمی‌کنند و تراکنش‌های خود را براساس شریعت اسلامی انجام می‌دهند.

قانون مذکور به شورای پول فیلیپین اجازه می‌دهد تاسیس بانک‌های اسلامی را در این کشور که اکثر جمعیت آن مسیحی‌ هستند، قانونی اعلام کند و به سایر بانک‌های این کشور اجازه می‌دهد با این بانک‌های اسلامی تعامل داشته باشند.

همچنین بر اساس این قانون، بانک‌های اسلامی خارجی مجازند در این کشور شعبه دایر کنند. بانک مرکزی فیلیپین قوانین مربوط به این بانک‌ها را تهیه و بر فعالیت آنها نظارت خواهد کرد.

 بانک‌های اسلامی موظفند یک شورای مشورتی مبتنی بر شریعت اسلامی تشکیل دهند که توصیه‌هایی بر اساس اصول شریعت به این بانک‌ها ارائه خواهد کرد و بر کار آنها نظارت می‌کند اما مستقیما در امور اجرایی بانک‌ها دخالت نخواهد کرد.

علاقمندان می‌توانند جهت مطالعه اصل گزارش به این نشانی مراجعه نمایند.

منبع: خبرگزاری ایکنا