به گزارش سایت خبری dawn، در این کنفرانس دو روزه که توسط سازمان مردم نهاد منهاجالقرآن برگزار شد، کارشناسان اقتصاد اسلامی از کشورهای مختلف همچون ایالات متحده، استرالیا، عربستان سعودی، بریتانیا، هلند، مالزی و ازبکستان حضور داشتند.
این کنفرانس با تصویب پیشنهادی که از سوی حسین محیودین؛ معاون منهاجالقرآن مطرح شد، به پایان رسید. بر اساس این پیشنهاد مقرر شد که یک انجمن بینالمللی متشکل از دانشمندان کشورهای مختلف برای تدوین نظام بانکداری اسلامی ایجاد شود تا راهکارهایی را برای مسائل اجتماعی و سیاسی که مسلمانان در سرتاسر جهان با آن مواجه میشوند، ارائه دهد. اعضای این انجمن باید در زمینهي تقویت فعالیتهای اقتصادی بین کشورهای مسلمان و همچنین کمک به یکدیگر از طریق انتقال فناوری در بخشهای کشاورزی و صنعتی فعالیت کنند.
دکتر محیودین در این کنفرانس اعلام کرد: به منظور تقویت صنعت جهانی مواد غذایی، اداره صدور گواهینامه حلال منهاج برای دورههای ارائه شده در زمینهی کسب و کارهای حلال به صورت رسمی راهاندازی شده است. همچنین در این کنفرانس، کتاب دکتر محیودین با عنوان «اخلاق کسب و کار در اسلام» رونمایی شد.
در پایان کنفرانس نیز بیانیهای صادر شد که بر اساس آن، فعالیتهایی در زمینهی ارتقا سطح سواد و دانش اقتصادی جوامع مسلمان در سرتاسر جهان صورت گیرد و اهداف توسعه پایدار بر مبنای الگوی برنامه توسعهی سازمان ملل متحد در ارتباط با نیازهای اقتصادی جوامع مسلمان و تقویت تحقیقات علمی و سیاست محور مطابق با آموزههای اسلام نیز ترویج شود. همچنین در این بیانیه، ضرورت تدوین یک دستور جلسه جامع برای کشورها و جوامع مسلمان به طوری که تمامی جنبههای اجتماعی و اقتصادی تحت پوشش قرار گیرد، مورد تاکید قرار گرفت.
علاقهمندان میتوانند جهت دریافت گزارش این خبر به این نشانی مراجعه نمایند.
فرشته ملاکریمی