برنامه دومین همایش مالی اسلامی اعلام شد

کد خبر: 272841 شنبه 11 دی 1395 - 14:25
برنامه دومین همایش مالی اسلامی اعلام شد

دومین همایش مالی اسلامی با عنوان «نقش بازارهای مالی اسلامی در عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی»، ۱۲ دی ماه ۱۳۹۵ با حضور مسئولان ارشد اقتصادی و مالی و چهره‌های برجسته علمی، در دانشگاه الزهرا (س) برگزار خواهد شد. در این همایش، برای نخستین بار از جایزه مالی اسلامی رونمایی و این جایزه به چهره برتر در این عرصه اعطا خواهد شد.

همچنین بنابر اعلام روابط عمومی انجمن مالی اسلامی، مقالات برگزیده در همایش ارائه خواهد شد.

نخستین همایش مالی اسلامی، دی ماه سال گذشته با حضور ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی، سیدحمید پورمحمدی، معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، علی صالح‌آبادی رئیس انجمن مالی اسلامی، فریدون رهنمای رودپشتی استاد دانشگاه و رئیس انجمن مهندسی مالی و عبیدالله عصمت پاشا، استاد مالیه اسلامی دانشگاه اینسیف مالزی برگزار شد.

بنا به اعلام انجمن مالی اسلامی برنامه همایش به این شرح است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درخصوص جزئیات دومین همایش مالی اسلامی می‌توانند به پایگاه اینترنتی انجمن به نشانی
www.iaif.ir مراجعه کنند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی انجمن مالی اسلامی