کنفرانس بین‌المللی «صکوک با هدف اشتغال‌زایی»

کد خبر: 272519 دوشنبه 18 مرداد 1395 - 10:14
کنفرانس بین‌المللی «صکوک با هدف اشتغال‌زایی»

همایش بین‌المللی «صکوک با هدف اشتغال‌زایی» توسط انجمن اقتصاد اسلامی تونس (ASTECIS) و با همکاری موسسه آموزش و تحقیقات (IRTI)، بانک توسعه اسلامی (IDB)، آکادمی بین المللی پژوهشِ شریعت (ISRA)، بنیاد بین‌المللی اسلامیِ اقتصاد و امور مالی (IIFEF) و دانشگاه زیتونا تونس (Zitouna) در تاریخ ۲۸ الی ۳۰ نوامبر ۲۰۱۶ (۸ الی ۱۰ ‌آذر ۱۳۹۵) در کشور تونس برگزار می‌گردد.

محققان و کارشناسان برجسته مالی اسلامی در این همایش بین‌المللی پیرامون ابعاد مختلف صکوک به ارائه سخنرانی می‌پردازند. به صورت موازی نیز سمینار یک روزه با موضوع پژوهش و تحقیق در زمینه صکوک برای دانشجویان دکترا و فوق دکترا نیز برگزار می‌گردد.

در این همایش ابتدا یک نشست آموزشی در رابطه با اصول و مبانی صکوک برگزار می‌شود که در آن شرکت‌کنندگان به بررسی اصول اولیه‌ی انتشار و معاملات صکوک را با کمک کارشناسان و محققین برجسته می‌پردازند. سپس یک کارگاه علمی برگزار می‌گردد که شرکت‌کنندگان جوان آثار پژوهشی خود را با نظارت محققان و کارشناسان شرکت‌کننده در کنفرانس ارائه خواهند کرد. محورهای همایش عبارتند از:

·       مسائل شرعی مربوط به انتشار و معاملات صکوک

·       ابعاد اقتصادی صکوک

·       جنبه‌های حقوقی، قانونی و مالی صکوک

·       جنبه‌های عملیاتی انتشار صکوک

·       تجارب عملی صکوک

·       صکوک‌ اجتماعی با هدف اشتغال‌زایی

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به این نشانی مراجعه نمایند.