Macroprudential Regulation and Policy for the Islamic Financial Industry Theory and Applications

کد خبر: 262450 یکشنبه 13 تیر 1395 - 17:17
Macroprudential Regulation and Policy for the Islamic Financial Industry
Theory and Applications

موسسه پژوهش و آموزش اسلامی (IRTI) وابسته به بانک توسعه اسلامی با همکاری انتشارات بین‌المللی اشپرینگر کتابی با عنوان «مقررات‌گذاری و سیاست‌گذاری احتیاطی کلان در صنعت مالی اسلامی؛ نظریه و کاربردها» منتشر کرده است. این کتاب شامل دستاوردهای یک کارگاه آموزشی در این زمینه است که سال ۲۰۱۵ توسط IRTI با همکاری کالج دانشگاهی بحرین (UCB) در منامه بحرین برگزار شده است.

کتاب مزبور مباحث جدیدی درباره دیدگاه‌های قابل استفاده توسط بانک‌های مرکزی و دیگر مراجع مقررات‌گذاری در نظام‌های بانکی دوگانه برای کاهش ریسک سیستماتیک ارایه می‌دهد.

این کتاب دربرگیرنده سه بخش اصلی در قالب پانزده فصل است که در ۲۷۲ صفحه تدوین شده است. برخی از مهم‌ترین مباحث مطرح شده در این کتاب عبارتند از: چارچوب، سیاست‌گذاری و مقررات‌گذاری نهادی احتیاطی کلان، ریسک‌های سیستماتیک و ثبات مالی در صنعت مالی اسلامی، چالش‌های نظری بانکداری اسلامی در زمینه مقررات‌گذاری احتیاطی کلان، سازوکار مدیریت نقدینگی کوتاه‌مدت در نبود بازارهای وام بین بانکی اسلامی، تجارب اجرای سیاست‌های احتیاطی کلان در نظام بانکداری دوگانه و چارچوب مقرراتی برای مالی اسلامی.

کتاب مزبور توسط دکتر محمد ذوالخیبری و پرفسور عبدالغفار اسماعیل از IRTI و سوتان امیر هدایت از کالج دانشگاهی بحرین ویرایش شده است. نویسندگان بخش‌های مختلف کتاب از موسسات مالی و نهادهای پژوهشی مختلف با سوابق گوناگون در زمینه اقتصاد و مالی متعارف و اسلامی هستند.

این کتاب با قیمت ۹۹ دلار در سال ۲۰۱۶ عرضه شده است. علاقمندان می‌توانند اطلاعات بیشتر درباره این کتاب را از این نشانی دریافت نمایند.

صفحه تازه های نشر