گزارش وضعیت بانکداری اسلامی در جهان

کد خبر: 201883 شنبه 24 مرداد 1394 - 17:40
گزارش وضعیت بانکداری اسلامی در جهان

موسسه حسابرسی و حرفه ای ارنست و یانگ (Ernst and Young global Limited) طی گزارش وضعیت بانک های اسلامی در جهان را مورد مطالعه قرار داده است.

در این گزارش نگاهی جدید به هسته بازارهای بین الملل انداخته شده است. این گزارش به این پرداخته است که چگونه نوآوری‌های دیجیتال به نحوی شایسته مدل بانکداری سنتی را تغییر خواهند داد. برای اولین بار در سال 2013 سود ترکیبی بانک‌های شرکت‌کننده از مرز 10 میلیارد دلار گذشت. اگر صنعت همچنان رشد سالانه دو رقمی خود را داشته باشد، تا سال 2019 تخمین زده می شود که این سود از مرز 37 میلیارد دلار نیز بگذرد.

 

نکات مهم

·       موسسه حسابرسی و حرفه ای ارنست و یانگ نظرات مشتریان بانک های اسلامی از قبیل عربستان سعودی، بحرین، کویت، امارات متحده، مالزی، اندونزی، ترکیه، قطر و عمان در رسانه های اجتماعی  را در نظر گرفته است. نتایج حاکی از آنست که مشتریان رضایتی نسبی از بانکهای اسلامی دارند.

·       میزان دارایی های بانک‌های اسلامی به همراه بانک‌های تجاری بیشتر از 778 میلیارد دلار در سال 2014 تخمین زده شده است.

·       گفته می شود میزان سود بانک‌های اسلامی تا سال 2019 سه برابر می‌گردد.

·       بین سال های 2009 تا 2013، میزان دارایی بانک های اسلامی جهان شاهد نرخ رشد مرکب سالیانه در حدود 17 درصد بوده است.

·       رشد مثبت در اندونزی دیده شده است. ترکیه و پاکستان با نرخ رشد مرکب سالیانه  22 درصد در جایگاه بعدی قرار دارند این ارقام مربوط به سالهای بین 2009 تا 2013 می باشد.

·       آینده بانکداری اسلامی به سمت دیجیتال شدن است.

·       بانک ها در حال حرکت به سمت فن آوری و خدمات پیشرفته هستند.

·       مشتریان در دنیای مجازی بسیار فعال تر هستند و نظرات خود را نیز به اشتراک می گذارند

·       مهاجرت از کانال‌های فیزیکی به دیجیتال توجه بیشتری نیاز دارد. نیمی از بانک‌های مورد مطالعه فاقد اکانت توییتر بودند و تنها یک از هجده بانک سرویس کامل حمایت از مشتری در رسانه های مجازی را داشتند.

·       بانک‌ها باید دنیای دیجیتال را مورد مطالعه قرار بدهند تا به سطحی از بینش در خصوص تجارب مشتریان در این فضا شوند.

·       چهار از ده بانک شرکت کننده به این فضا توجهی ندارند.

·       تجارب بانکداری خرد می‌تواند اکثریت قابل توجهی از مردم را قانع سازد تا بانک خود را عوض کنند.

·        حضور بانک‌ها در فضای دیجیتال کافی نیست. آنها از بانک‌هایشان این توقع را دارند که این خدمات بر اساس سبک زندگی و نیازشان تنظیم گردد.