ویژه‌نامه اقتصاد مقاومتی بانک تجارت

کد خبر: 181659 سه شنبه 19 اسفند 1393 - 15:34
ویژه‌نامه اقتصاد مقاومتی بانک تجارت

به منظور مرور سیاست‌های اجرایی اقتصاد مقاومتی ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و بررسی آخرین نظریه‌های مطرح شده در این حوزه و تبیین برنامه‌ها اجرایی بانک تجارت در حوزه اقتصاد مقاومتی، این بانک ویژه‌نامه "اقتصاد مقاومتی، شاهراه استقلال و پیشرفت"را منتشرکرد.

روابط عمومی بانک تجارت در این ویژه‌نامه 28 صفحه‌ای، ضمن انتشار رویکرد مدیران خود در زمینه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در عملیات بانکی و اجرایی، نظریه‌های وزیر امور اقتصادی و دارایی و همچنین برنامه‌های بانک مرکزی در حوزه اقتصاد مقاومتی را به چاپ رسانده است.

این ویژه‌نامه در ادامه با انجام گفتگوهای اختصاصی و تفصیلی با دکتر دانش جعفری وزیر اسبق اقتصاد و حجت‌الاسلام دکتر مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، آخرین تئوری‌ها و برنامه‌های این حوزه را مرور کرده است.

در ادامه این ویژه‌نامه طی گفتگوهایی اختصاصی با دکتر راغفر عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا(س) و دو عضو هیات علمی دانشگاه‌های کشور به بررسی زوایای تخصصی اقتصاد مقاومتی پرداخته شده است.

علاقمندان می‌توانند جهت دریافت این ویژه‌نامه از سایت اینترنتی بانک تجارت به این لینک مراجعه نمایند.