تغییر فرم قراردادهای قرض‌الحسنه

کد خبر: 181606 شنبه 25 بهمن 1393 - 10:57
تغییر فرم قراردادهای قرض‌الحسنه

در يک‌هزار و يکصد و نود و چهارمين جلسه شوراي پول و اعتبار تصویب شد فرم قراردادهای قرض‌الحسنه تغییر کند.

به گزارش روابط عمومي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، در این جلسه فرم متحدالشکل و يکنواخت «قرارداد قرض‌الحسنه» از موضوعات مطرح شده بود که قرارداد مذکور در 20 ماده و 6 تبصره به تصويب شورا رسید. در این جلسه، اصلاح اساسنامه بانک اقتصاد نوين مطابق با اساسنامه نمونه بانک‌هاي تجاري غيردولتي در 147 ماده و 20 تبصره مورد تصويب قرار گرفت. افزايش سرمايه کشور ايران در شرکت بين‌المللي تامين مالي تجاري (ITFC) وابسته به بانک توسعه اسلامي (IDB) به مبلغ 100 میلیون دلار از دیگر مصوبات این جلسه شورا بود. ضمنا شوراي پول و اعتبار از وزارت امور اقتصادي و دارايي براي پذيرش هزينه مطالبات مشکوک‌الوصول اختصاصي بانک‌ها و موسسات اعتباري به عنوان هزينه قابل قبول مالياتي که موجبات شفافيت بيشتر در صورت‌هاي مالي بانک‌ها و موسسات اعتباري را فراهم آورده و اثرات مثبتي را در شناسايي دقيق مطالبات غيرجاري بانک‌ها و موسسات اعتباري سبب خواهد شد، تشکر و قدرداني کرد.