کسب جوایز تعالی منابع انسانی از سوی بانکها مبتنی بر راهبردهای این بانکها در توسعه منابع انسانی، توجه ویژه به ارتقای تحصیلی مدیران و کارکنان، طی دورههای گوناگون آموزشی، جلب همکاری اساتید و متخصصین کشور، استانداردسازی فعالیتها در فرایندهای کار و تحقق اصل مشتری مداری است.
بانکپاسارگاد برای دومین سال متوالی بهعنوان سرآمدترین سازمان ایرانی در تعالی منابع انسانی شناختهشد.
به گزارش روابطعمومی بانکپاسارگاد، خسرو رفیعی مشاور مدیرعامل و مدیرروابطعمومی بانک ضمن اعلام این خبر گفت: در ششمین دوره جایزه ملی تعالی منابعانسانی که در تاریخ 27 آبان 1393 در محل سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد، بانکپاسارگاد با کسب رتبه نخست و دریافت نشان برنز 4 ستاره، به عنوان سرآمدترین سازمان ایرانی برگزیده شد. وی ادامه داد: این در حالی است که بانک پاسارگاد در سال گذشته نیز با کسب رتبه نخست و دریافت نشان برنز 3 ستاره به عنوان سازمان سرآمد در بین کلیه سازمانهای شرکتکننده شناخته شده بود.
مدیر روابطعمومی بانک پاسارگاد افزود: این موفقیت به دلیل توجه ویژه مدیران بانک پاسارگاد به سرمایه انسانی بانک، به عنوان یکی از مهمترین و ارزشمندترین سرمایههای بانک به دست آمده است. سرمایه انسانی که با سرلوحه قرار دادن شعار بانک مبنی بر "مشتری ذات بانک است" تنها به خدمت به مردم گرامی و توجه به اصل مشتریمداری میاندیشند.
کسب مقام دوم بانکهای کشور در تعالی منابع انسانی توسط بانک انصار
بانک انصار بار دیگر با کسب امتیازات تخصصی مبتنی بر رعایت شاخصهای تعالی منابع انسانی در زمره سرآمدترین سازمانهای کشور قرار گرفت و تقدیرنامه ۴ ستاره، کسب مقام دوم بانکهای کشور و مقام سوم سازمانهای کشور در جایزه تعالی منابع انسانی را به دست آورد.
به گزارش اداره کل بازاریابی و تبلیغات بانک انصار به نقل از معاونت منابع انسانی و آموزش این بانک، ارزیابان انجمن مدیریت منابع انسانی طی دو روز مطالعه و بررسی اسناد، مدارک و شواهد مرتبط با فرایندهای توسعه و تعالی منابع انسانی، سرانجام این بانک را شایسته دریافت بالاترین سطح تقدیرنامه در حوزه مدیریت منابع انسانی کشور دانست.
گزارش مذکور می افزاید که در ششمین دوره جایزه ملی تعالی منابع انسانی که در تاریخ ۲۷ آبانماه ۱۳۹۳ در سالن همایشهای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، بانک انصار به عنوان بانک و سازمان سرآمد کشور در تعالی انسانی برگزیده شد و تقدیرنامه ۴ ستاره جایزه تعالی انسانی، مقام دوم در میان بانکهای کشور و مقام سوم در میان کل سازمانهای دولتی وخصوصی کشور را کسب کرد.
گزارش اداره کل مذکور حاکی است که سال گذشته بانک انصار موفق به کسب تقدیرنامه سه ستاره منابع انسانی گردیده بود که درسال جاری با ارتقای بانک دراین حوزه، کسب تقدیرنامه ۴ ستاره جایزه تعالی منابع انسانی محقق گردید.
درپایان این گزارش آمده است که جایزه تعالی منابع انسانی همه ساله در ۳ سطح گواهینامه، تقدیرنامه و نشان به سازمان ها و موسسات خصوصی و دولتی اهدا می شود و ارزیابان این جایزه باحضور در سازمانهای کشور به ارزیابی برنامهها، عملکرد و کیفیت توسعه منابع انسانی میپردازند و طبق نظام نامه جایزه، سرآمدان این حوزه را انتخاب می کنند.
قدردانی از بانک شهر
بانک شهر در دهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی، جایزه تعالی منابع انسانی در سطح تقدیر نامه را دریافت کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، در مراسم اعطای «جایزه تعالی منابع انسانی» که در دهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد، این بانک به عنوان یکی از 33 سازمان تولیدی و خدماتی برتر کشور، موفق به دریافت جایزه تعالی منابع انسانی در سطح تقدیر نامه شد.
بر این اساس، مدل جایزه تعالی منابع انسانی که توسط انجمن مدیریت منابع انسانی ایران با بهره گیری از مدلهای تعالی سازمانی و با در نظر گرفتن ملاحظات بومی ومنطقه ای کشور طراحی شده ، مبتنی بر مجموعه ای از ارزشهای محوری، معیارها و زیر معیارهای حوزه منابع انسانی است و به مدیران منابع انسانی کمک می کند تا با ارزیابی مستمر فعالیت های خود ، نقاط قوت و فرصت های بهبود را شناسایی و برای اصلاح آن ها برنامه ریزی کنند. این جایزه همه ساله در سه سطح گواهینامه ، تقدیر نامه و نشان (تندیس ) به سازمان های برتر در حوزه منابع انسانی اعطا می شود
بنا بر این گزارش، بانک شهر نیز در اولین دوره حضور خود در فرایند اخذ این جایزه ، با تکیه بر توانمندیهای کارکنان و به منظور ارزیابی مستمر راهبردها و فرایندهای منابع انسانی و شناسایی نقاط قوت و فرصت های بهبود و با انگیزه رسیدن به سازمان یادگیرنده و توسعه یافته، درششمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی شرکت کرد و موفق به اخذ این جایزه شد.
در فرآیند ششمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی 45 سازمان با ارسال مدارک، آمادگی خود را برای شرکت در فرآیند جایزه اعلام کردند که پس از بررسی اظهارنامههای آنان توسط تیمهای ارزیابی جایزه، برگزاری جلسات ارزیابی انفرادی و ترکیب و اجماع و نیز بازدید از محل این سازمانها درنهایت 33 سازمان موفق شدند به یکی از سطوح جایزه یعنی گواهینامه، تقدیرنامه و نشان دست یابند.