کارگاه اقتصاد مقاومتی؛ ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاهها

کد خبر: 171177 شنبه 22 شهریور 1393 - 18:16
کارگاه اقتصاد مقاومتی؛ ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاهها

اولین کارگاه اقتصاد مقاومتی ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، با همکاری دبیرخانه مجمع تشخیص، دانشگاه علوم اقتصادی تهران و شورای عالی راهبری اقتصاد مقاومتی بانک انصار در روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری (23 و 24 شهریور 1393) برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مجمع تشخیص مصلحت نظام، دستیار علمی دبیر مجمع با بیان خبر فوق افزود: در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری و پیرو تأکیدات دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام در راستای تبیین سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و گفتمان‌سازی در این زمینه، سلسله کارگاه های اقتصاد مقاومتی ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها برگزار خواهد شد.

دبیر کمیسیون اقتصادی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان نمود: این کارگاه‌ها با مشارکت دانشگاه علوم اقتصادی تهران و شورای عالی راهبری اقتصاد مقاومتی بانک انصار برگزار می گردند و یکشنبه و دوشنبه هفته جاری اولین کارگاه در دانشگاه علوم اقتصادی تهران برگزار می گردد.

هاشم بیگی گفت: در اولین کارگاه،  اکثر مخاطبین از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم اقتصادی تهران می‌باشند و در مراحل بعدی، کارگاه ویژه‌ای برای اعضای هیأت علمی دانشگاه های تهران و سپس چندین کارگاه در سطح کشور برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، تأکید ویژه ای جهت برگزاری کارگاه ها، سمینارها و همایش های مختلف در حوزه اقتصاد مقاومتی در درون دانشگاه ها دارند و هدایت تحقیقات و پایان نامه ها در جهت پیاده سازی و اجرای اقتصاد مقاومتی از اهداف ایشان است و بنابراین برنامه ریزی گسترده ای جهت استفاده از ظرفیت دانشگاه ها در جهت تحقق این سیاست ها انجام داده ایم که در این زمینه دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و دکتر علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بصورت ویژه این موضوع را  هدایت و پیگیری می کنند.

دبیر اجرایی کارگاه های اقتصاد مقاومتی(ویژه اساتید دانشگاه) بیان نمود: در کارگاه هفته جاری، آقایان؛ دکتر محسن رضایی دبیر محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر جمشید پژویان دبیر هیأت علمی کمیسیون اقتصاد کلان، بازرگانی و اداری  دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر آیت الله ابراهیمی مدیرعامل بانک انصار، دکتر وحید شقاقی شهری رئیس کمیته نظارت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و دکتر محمد حسین کریم مشاور کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان مدرس حضور خواهند داشت.

هاشم بیگی ادامه داد:  آقایان دکتر منجذب رئیس دانشگاه علوم اقتصادی تهران و حجت الاسلام والمسلمین معصومی نیا مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه نیز از سخنرانان این کارگاه هستند.

دستیار دبیر مجمع، افزود: از دیگر اهداف مهم این کارگاه ها، ایجاد فهم مشترک از اقتصاد مقاومتی در بین اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و  شناسایی مدرسین جهت گفتمان سازی و تبلیغ اقتصاد مقاومتی در بین آحاد افراد جامعه است.

وی در پایان سخنان خود گفت:«مفاهیم و ضرورت های اقتصاد مقاومتی»، «ارکان و الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی»، « تحلیل شرایط اقتصاد ایران با رویکرد اقتصاد مقاومتی»،«نقش نظام بانکی در اقتصاد مقاومتی»، «بررسی تجربیات سایر کشورها در مواجهه با بحران ها و مخاطرات» و « توسعه بخش کشاورزی و اقتصاد مقاومتی» مباحثی هستند که در کارگاه هفته جاری تدریس خواهند شد.