دومین نشست «موضوع‌شناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی»

کد خبر: 171174 شنبه 22 شهریور 1393 - 14:0
دومین نشست «موضوع‌شناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی»

دومین نشست مشترک مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید و پژوهشکده پولی و بانکی با عنوان «موضوع‌شناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی»، فردا در دانشگاه مفید برگزار می‌شود.

روح‌الله عبادی، کارشناس ارشد مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، از برگزاری دومین نشست مشترک «موضوع‌شناسی فقهی چارچوب سیاستی بانک مرکزی» با حضور دکتر فرهاد نیلی، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی در این دانشگاه خبر داد و گفت: این نشست، توسط مرکز مطالعات اقتصادی دانشگاه مفید و با همکاری پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، فردا یکشنبه، 23 شهریورماه 93، ساعت 16 برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نشست دکتر فرهاد نیلی، رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی، نقطه نظرات خود در خصوص چالش‌های فقهی اجرای سیاست‌های بانک مرکزی  جمهوری اسلامی را بیان کرده و در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدنقی نظرپور، معاون پژوهشی دانشگاه مفید و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا یوسفی‌، مدیر مرکز مطالعات اقتصادی به ارائه دیدگاه‌های خود در این خصوص خواهند پرداخت. سپس برخی از اساتید و صاحبنظران اقتصادی سیاست‌های بانک مرکزی را از منظر فقهی مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و به ارائه راهکارهای اجرای صحیح سیاست‌های بانک مرکزی خواهند پرداخت.

وی در پایان تأکید کرد: بنا بود این نشست روز شنبه 1 شهریور 93 برگزار شود اما بنا بر دلایلی به این روز موکول شد.