دومین سمینار بانکداری اسلامی برگزار می شود

کد خبر: 171137 شنبه 5 مهر 1393 - 12:17
دومین سمینار بانکداری اسلامی برگزار می شود

پس از برگزاری اولین نشست از سلسله سمینارهای بانکداری اسلامی با عنوان «قوانین و مقررات مرتبط با عملیات بانکداری» توسط موسسه نوین پژوهان با همکاری دانشگاه امام صادق (ع)، بانک کشاورزی، پژوهشکده پولی و بانکی و مرکز پژوهش‌های مجلس در تاریخ 28 خرداد ماه 1393، دومین نشست این سلسله سمینارها در ششم آبان سال جاری در تالار اجتماعات وزارت امور اقتصاد و دارایی برگزار خواهد شد.

این سمینار با عنوان «قوانین و مقررات مرتبط با سیاست‌گذاری،  نظارت و اداره بانک‌ها» حول سه محور نظارت داخلی، نظارت بیرونی و نظارت شرعی از پژوهشگران حوزه بانکداری برای ارائه مقاله دعوت کرده است.  علاقمندان می‌توانند چکیده مقالات خود را حداکثر تا 93/07/20 و اصل مقالات را نیز حداکثر تا 93/07/30 از طریق نشانی ایمیل imifseminar@yahoo.com و یا تارنمای www.imifseminar.ir به دبیرخانه ارسال نمایند.

شایان ذکر است جناب آقای دکتر علی طیب‌نیا وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی به عنوان سخنران ویژه این سمینار حضور خواهند داشت. همچنین در سمینار دوم دکتر محمد طالبی (مدیر عامل محترم بانک کشاورزی) به عنوان رئیس سمینار و حجت‌الاسلام دکتر موسویان نیز به عنوان دبیر علمی سمینار فعالیت خواهند کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به این لینک مراجعه فرمایید. همچنین گزارش کامل سمینار اول از این لینک قابل دریافت است.