رئیس سازمان بورس، از آمادگی این سازمان و کمیته فقهی آن برای طراحی ابزارهای جدید مالی ویژه شرکتهای لیزینگ خبر داد و تصریح کرد: شرکتهای لیزینگ میتوانند در این زمینه ابتکارات و پیشنهادات خود را به سازمان بورس ارایه دهند.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه، دکتر علی صالح آبادی، در همایش لیزینگ، کارآفرینی و توسعه اقتصادی اظهار کرد: در حال حاضر شش شرکت لیزینگ از مجموع 35 شرکت فعال در این حوزه در بازار سرمایه حضور دارند که ارزش بازاری کمتر از یک درصد بازار سهام را به خود اختصاص داده است.
وی با تاکید بر توسعه فعالیتهای شرکتهای لیزینگ در بازار سرمایه گفت: در شرایط رکود اقتصادی، حوزههایی که میتوانند تامین مالی در کشور انجام دهند، باید فعالیتهای خود را توسعه دهند که بدون شک شرکتهای لیزینگ می توانند نقش بیشتری را در این بخش داشته باشند.
وی از آمادگی سازمان بورس و کمیته فقهی این سازمان برای طراحی ابزارهای جدید مالی ویژه شرکتهای لیزینگ خبر داد و تصریح کرد: شرکتهای لیزینگ میتوانند در این زمینه ابتکارات و پیشنهادات خود را به سازمان بورس ارایه دهند تا راهکارهای لازم برای تامین مالی این شرکت ها از طریق بازار سرمایه مهیا شود.
دکتر صالح آبادی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بخش عمده فعالیتهای شرکتهای لیزینگ در بخش خودرو و مسکن متمرکز شده، اما این شرکتها می توانند در بخشهای جدید حضور یافته و منابع جدیدی را وارد اقتصاد کنند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ابراز داشت: بدون شک حضور شرکت های لیزینگ در بازار سرمایه آن ها را با فرهنگ این بازار آشناتر خواهد کرد تا آنها بخشی از منابع مالی مورد نیاز خود را از طریق بازار سرمایه تامین کنند تا بتوانند تنوع فعالیتهای خود را در کشور افزایش دهند.