ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی کویت در نیمسال اول سال ۲۰۱۹ به ۱۱۰ میلیارد دلار رسیده که نسبت به دوره مشابه سال قبل رشد ۱۰٫۵ درصدی را تجربه نموده است.
بانک خانه مالی کویت توانست جایزه برترین نهاد مالی اسلامی سال ۲۰۱۹ را از مجله جهانی مالی نیویورک دریافت نماید.
بر اساس گزارش مؤسسه رتبهبندی اعتباری فیچ، بانکهای اسلامی کویت ۳۸ درصد سهم بازار کل داراییهای نظام بانکی این کشور را در پایان نیمه اول سال ۲۰۱۸ به خود اختصاص دادهاند.
این شورا، تصمیمات نظارتی بانک مرکزی کویت در بخش بانکداری اسلامی را به منظور انطباق با شریعت بررسی خواهد کرد.
بانک KFH کویت در زمینه ارائه خدمات بانکداری اسلامی در سطح جهانی پیشگام است و مجموعهی گستردهای از محصولات و خدمات اسلامی از جمله صکوک و اجاره ارائه میدهد.
ارزش کل داراییهای بانکداری اسلامی کویت در پایان سال ۲۰۱۶ به ۹۲ میلیارد دلار رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۴٫۵ درصدی را تجربه نموده است.
نشریه بنکر در تازه ترین گزارش خود، ۱۰ بانک برتر اسلامی در جهان را با تأکید بر نوآوری در تولیدات و رشد در بازار مالی معرفی کرد.
بر اساس آمار منتشر شده در مرکز مالی قطر (QFC)، این کشور به عنوان فعال ترین ناشر اوراق صکوک معرفی شد که توانسته است سرمایه گذاران مختلفی را از جهان به خود جذب کند.
سرمایهگذاری در زمینه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ایجاد پورتفوی خدمات دیجیتال منطبق بر شریعت، به عملکرد قوی KIB در سال ۲۰۱۶ انجامیده است.
انتشار قوانین نظارتی جدید بانک مرکزی کویت در حوزه الزامات حسابرسی شرعی، شفافیت بیشتر و حسابرسی بهتر را ایجاد خواهد کرد.
شیخ محمد الجرّاح الصباح؛ رئیس بانک بین المللی کویت (KIB) از الزامات پیشرفت در بازار رقابتی مالی اسلامی می گوید.
مرکز بانکداری و تأمین مالی اسلامی دبی فهرست کارآمدترین بانک های اسلامی جهان را منتشر کرد.
بانک مرکزی کویت بیستم آبان کنفرانسی بین المللی با عنوان بانکداری اسلامی را با حضور شخصیتهای مهم جهانی، برگزار میکند.
در سالهای اخیر بیشتر بانکهای متعارف کویت تلاش نمودهاند تا از بانک مرکزی مجوز راهاندازی شعب بانکداری اسلامی را دریافت نمایند.
به منظور آشنایی بیشتر علاقمندان با جزئیات عملکرد مالی بانکهای اسلامی، اطلاعات آماری بانکداری اسلامی در کشورهای مختلف جهان ارائه می شود.