برچسب‌ها

فراخوان مقاله سی‌امین همایش بانکداری اسلامی

سی‌امین دوره همایش بانکداری اسلامی تحت عنوان «بهبود فرآیندهای اجرایی عملیات بانکداری بدون ربا» در نیمه اول شهریور ماه سال جاری برگزار می‌شود.

مجموعه مقالات بیست و نهمین همایش بانکداری اسلامی

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران، مقالات پذیرفته شده در بیست و نهمین همایش بانکداری اسلامی را منتشر نمود. این مقالات در موضوع حاکمیت شرکتی در بانکداری اسلامی تهیه شده‌اند.

بیست و نهمین همایش سالانه بانکداری اسلامی آغاز شد

بیست و نهمین همایش سالانه بانکداری اسلامی صبح امروز (شنبه) با حضور عبدالناصر همتی رییس کل بانک مرکزی در مرکز همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما آغاز شد.

مقالات منتخب بیست و هشتمین همایش بانکداری اسلامی

موسسه عالی آموزش بانکداری ایران مقالات منتخب بیست و هشتمین همایش بانکداری اسلامی را منتشر کرد.

آسیب‌شناسی بیست و هفتمین همایش بانکداری اسلامی

همایش بانکداری اسلامی مهمترین گردهمایی سالانه در حوزه بانکداری اسلامی است که علیرغم نقاط قوت فراوان، نقاط ضعفی دارد که مناسب است به آن توجه شود.

نشست خبری بیست و هفتمین همایش بانکداری اسلامی

این همایش در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۹ و ۱۰ شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد.

اهداف بیست و ششمین همایش بانکداری اسلامی

این همایش روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۰ و ۱۱ شهریور با حضور مقامات بانک مرکزی و شبکه بانکی و برخی کشورهای اسلامی برگزار خواهد شد.

موضوعات پیشنهادی بانکداری اسلامی برای انتخاب موضوع پایان نامه

دانشجویان رشته‌های مرتبط می توانند از این موضوعات جهت گرفتن ایده استفاده نمایند.

بیانیه پایانی ۲۵امین همایش بانکداری اسلامی

در این بیانیه به ۱۲ مورد توصیه سیاستی اشاره شده است.

مبدع بانکداری اسلامی عقب‌تر از سایر کشور‌های دنیا

در همایش بانکداری اسلامی، نقد و بررسی سه دهه بانکداری بدون ربا در ایران و جهان در دستور کار قرار خواهد گرفت.

کارگاه آموزشی بانکداری اسلامی

این کارگاه، در حاشیه بیست‌وپنجمین همایش «بانکداری اسلامی» برگزار می‌شود.

برنامه ۲۵امین همایش بانکداری اسلامی

این همایش با عنوان «نقد و بررسی سه دهه بانکداری بدون ربا در ایران و جهان» در روزهای ۱۰ و ۱۱ شهریورماه برگزار می شود.

Alternate Text
آموزش نیروهای متخصص، رسالت ماست.

ترویج و اشاعه اصول نوین بانکداری با تاکید بر بانکداری اسلامی از اهداف اصلی موسسه است.

پذیرش دانشجوی بانکداری اسلامی

این موسسه در مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های علوم اقتصادی گرایش بانکداری اسلامی و حسابداری دانشجو می‌پذیرد.