برچسب‌ها

بانک «الأمل» یمن درصدد گسترش تأمین مالی خرد

بانک «الأمل» یک بانک تأمین مالی خرد برای ارائه خدمات مالی پایدار به خانوارهای کم‌درآمد، به ویژه صاحبان مشاغل خرد و کوچک در یمن است.

Alternate Text

کارگاه اینترنتی استاندارد مالی اسلامی (TN-3)

هیئت خدمات مالی اسلامی (IFSB) کارگاه آنلاین (برخط) آشنایی با استاندارد اخیر خود (TN-3) را در حوزه شمول مالی و تأمین مالی اسلامی برگزار می‌کند.

ارائه گواهی تأمین مالی خرد اسلامی

مرکز اسلامی الهدی طی برنامه‌ای تخصصی اقدام به ارائه گواهی به مدیران حوزه تأمین مالی خرد اسلامی کرده است.

کارگاه آموزشی تأمین مالی خرد اسلامی و روستایی

کارگاه تخصصی دو روزه تأمین مالی خرد اسلامی توسط مرکز بانکداری و اقتصاد اسلامی الهدی (CIBE)، برگزار می‌شود.

مهاجرت معکوس؛ نتیجه‌ای از تحقق اقتصاد مقاومتی

می‌توان با پیگیری سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توسعه تامین مالی خُرد، ضمن کاهش پدیده مهاجرت جمعیت روستایی به شهرها، به رشد اقتصاد ملی کمک رساند.

تشویق بنگاه‌ها به انتشار اوراق مشارکت

جهت تشویق می‌توان به اشخاصی که نقدینگی را در قالب سرمایه‌گذاری وارد تولید می‌کنند، با نرخ ترجیحی، سهام برخی شرکت‌ها را اعطا کرد.

وقتی مصوبه شورای پول و اعتبار دور زده می‌شود

بانک‌ها تسهیلات خرد را که بطور اسمی مشارکتی است، با نرخ مقطوع پرداخت می‌کنند. این اقدام از دو منظر بر خلاف قانون بانکداری بدون ربا و قانون پولی و بانکی است.

شروط راه اندازی صندوق پس انداز مسکن

راه اندازی صندوق پس انداز مسکن و افزايش وام خريد مسکن منوط به بررسی‌های کارشناسی است.

صندوق پس‌انداز مسکن در مراحل نهایی

این صندوق پس اندازهای مردم را جمع‌آوری و پس از طی دوره ماهانه، تسهیلات 60 تا 80 میلیون تومانی پرداخت خواهد کرد.

Islamic Finance Library

Norton Rose Fulbright

Alternate Text
بانک قرض‌الحسنه مهر، وام درمان می‌دهد.

این بانک در دو بخش هزینه‌های تهیه دارو و نسخه‌ها و هزینه‌های بیمارستانی، تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت می‌کند.

راه‌اندازی ۶۰۰۰ دفتر خدمات پست بانک در روستاها

از این طریق زمینه گسترش حضور در روستاها از 30% به 60% افزایش می‌یابد.

Alternate Text
طلا گرو بگذارید، وام بگیرید!

متاسفانه مشخص نبودن عقد شرعی برخی از این وام‌ها منجر به پدید آمدن شبهه قرض ربوی شده است.

ساخت و بازسازی عتبات با اوراق سرمایه

این بانک تاکنون یک میلیون پانصد هزار تسهیلات با کارمزد 2درصد به اقشار متوسط به پایین ارائه داده است.

بخشودگی جریمه دیرکرد کشاورزان

بانک مرکزی مکلف به پرداخت تسهیلات به مددجویان سازمان زندان‌ها، کمیته امداد و بهزیستی شد.

جزئیات «تامین مالی غیرتورمی» مسکن مهر

اگر این روش انجام نمی‌شد، بانک مسکن باید تسهیلات بازپرداخت شده را به حساب بانک مرکزی منتقل می‌کرد.

صددرصد قرض‌الحسنه داده‌ایم

مطالبات معوق نظام بانکی به‌طور متوسط حدود 16 درصد است اما این مطالبات در این بانک، حدود 3 درصد است.

Alternate Text
کارگاه «الگوهای کسب‌وکار در تامین مالی خرد اسلامی»

این کارگاه با همکاری دانشگاه اسلامی بین‌المللی اسلام‌آباد در اردیبهشت سال آتی برگزار می‌شود.

مسئولیتهای اجتماعی بانک‌های اسلامی

بانکداری اجتماعی تلاش دارد در فعاليت‌هايي سرمايه‌گذاري نماید که علاوه بر سودآوری، موجب بهبود شرايط عمومی کل جامعه ‌نیز گردد.

تأمين مالی خرد اسلامی

اعجاز احمدخان، محمد عبیدالله و طریق‌الله خان