برچسب‌ها

هدایت نقدینگی به سمت تولید، حرکت در مسیر بانکداری اسلامی است

تفاوت بانکداری اسلامی با بانکداری متعارف را می توان در سه اصل کسب سود از محل معامله و فعالیت اقتصادی، اجرای احکام معاملات اسلامی و اخلاق اسلامی ذکر نمود.

ستاد ویژه هفته بانکداری اسلامی بانک مهر اقتصاد

مقارن با هفته بانکداری اسلامی آیت الله صدیقی امام جمعه موقت تهران به تشریح مولفه های اصلی اقتصاد اسلامی پرداخت.

کتاب «معاملات بانکی»

کتاب «معاملات بانکی با تاکید بر احکام و استفتائات قانون عملیات بانکی بدون ربا و قرارداد جامع مشارکت مدنی» در بانک مهر اقتصاد رونمایی شد.

اختصاص 2 درصد منابع بانک به اقتصاد مقاومتی

طی سال 92 حدود 200 میلیارد تومان و در سال 93 نزدیک به 400 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی که بیشتر آن در کشاورزی بوده اختصاص یافته است.

زیر بار ادغام نرفتیم!

نباید با ادغام، چند مجموعه دیگر نابود شوند تا چند موسسه دیگر سرپا باقی بمانند، حقوق آحاد مردم هم باید حفظ شود.

برگزیدگان جایزه تعالی مالی ایران مشخص شدند

در این جشنواره 3 گروه و 3 شخص به عنوان برندگان اول تا سوم معرفی شدند.

عقود اسلامی بانکی

حمیدرضا نجف پور کردی، مسلم میرزایی، جواد عبادی و علیرضا فتح الهی نوا

صددرصد قرض‌الحسنه داده‌ایم

مطالبات معوق نظام بانکی به‌طور متوسط حدود 16 درصد است اما این مطالبات در این بانک، حدود 3 درصد است.

تنها یک گام تا گرفتن مجوز بانک

به منظور آشنایی کارکنان با قوانین بانکداری بدون ربا بیش از 30 هزار نفر ساعت آموزش احکام فقهی برگزار کرده‌ایم.

مدل جامع بانکداری اسلامی تکمیل می‌شود

آحاد مردم باید روحیه مطالبه‌گرانه در عرصه بانکداری اسلامی داشته باشند و در این باره باید اقدامات آگاه‌سازانه اجرا شود.

معاملات بانکی؛ با تاکید بر احکام و استفتائات

این گزارش از دو بخش «کلیات» و «استفتائات بانکی» تشکیل شده و با ادبیات ساده و روان مهمترین مباحث بانکداری اسلامی را بیان نموده است+ فایل دریافت گزارش.