برچسب‌ها

اولین دوره آزمون گواهینامه حرفه‌ای بانکداری اسلامی برگزار می‌شود

اولین دوره آزمون «گواهینامه حرفه‌ای بانکداری اسلامی» در راستای بررسی صلاحیت حرفه‌ای داوطلبان تصدی سمت‌های مدیریتی در بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی ۲۳ تیرماه ‌برگزار می‌شود.

انتشار داده‌های آماری بانکداری اسلامی توسط IFSB؛ سه ماهه چهارم ۲۰۲۱

هیئت خدمات مالی اسلامی، شاخص‌های مالی اسلامی (ساختاری و احتیاطی) را همراه با صورت‌های مالی تفصیلی تا سه ماهه چهارم ۲۰۲۱ میلادی، منتشر کرد.

رشد صنعت بانکداری اسلامی در جنوب شرق آسیا

موسسه رتبه‌بندی جهانی S&P، رشد ۸ درصدی در ارزش بازار بانکداری اسلامی جنوب شرق آسیا را پیش‌بینی کرده است.

Alternate Text

مجموعه برنامه‌های هيئت خدمات مالي اسلامي به منظور تسهيل اجراي استانداردهاي منتشرشده

هیئت خدمات مالی اسلامی، اقدام به ارائه مجموعه‌ای از برنامه‌های گوناگون با هدف تسهيل در اجراي استانداردهاي منتشرشده برای کشورهای عضو نمود.

افزایش ۶۲ درصدی سود خالص بانک اسلامی امارات

سود خالص بانک اسلامی امارات در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ نسبت به دوره مشابه سال ۲۰۲۱ با افزایش ۶۲ درصدی همراه بوده است.

برنامه‌های عملیاتی دولت سیزدهم برای تحقق بانکداری اسلامی

سند تحول دولت سیزدهم برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان مدت و بلندمدتی برای اجرای نظام بانکداری منطبق با شریعت و ارتقای سواد مالی و اقتصادی مردم در این زمینه ارائه کرده است.

Alternate Text

انتشار چهار مقاله جدید تحقیقاتی توسط هیئت خدمات مالی اسلامی (IFSB)

مقالات جدید در بخش‌هایی همچون بانکداری اسلامی، بازار سرمایه اسلامی و صنعت بیمه اسلامی منتشر شده است

کتاب «Islamic Banking in Iran: Principles and Practices» منتشر شد

این کتاب می‌تواند اطلاعات جامعی را درخصوص بانکداری اسلامی به مخاطبین انگلیسی‌زبان ارائه نماید.

یک دهه پیشروی بانکداری اسلامی در نیجریه؛ داستان موفقیت Jaiz Bank

Jaiz Bank از طریق ارائه پیشنهاد‌های ارزشمند و منحصر به فرد خود، در طی یک دهه، تأثیر قابل توجهی بر توانمندسازی زنان، ایجاد مشمولیت مالی و حمایت از اقشار مختلف کسب و کار در بخش واقعی اقتصاد، کشاورزی، املاک، ساخت و ساز، نفت و گاز، بازرگانی عمومی و غیره به جای گذاشته است.

جذابیت بانکداری اسلامی برای غیرمسلمانان

بانکداری اسلامی نیاز به تبلیغ و همچنین سفارشی‌سازی منطبق با نیازهای مشتریان دارد تا به همان اندازه برای غیر مسلمانان نیز جذاب شود.

Alternate Text
میزبانی بانک العز الاسلامی عمان از دانشجویان دانشکده علوم شرعی در قالب طرح مبتکرانه «منار العز»

بانک العز الاسلامی به نمایندگی از اداره انطباق و حسابرسی شرعی و بخش آموزش و توسعه این بانک، پذیرای گروهی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشکده علوم شرعی در قالب طرح مبتکرانه «منار العز» بود.

اجرای مدل "تامین مالی اسلامی" از سوی بانک رفاه کارگران

مشارکت‌کنندگان در مدل تامین مالی اسلامی بانک رفاه کارگران در سود و زیان اجرای پروژه‌ها شراکت دارند.

Alternate Text
انتصاب رئیس بانکداری اسلامی گروه صدیق در امارات متحده عربی توسط بانک استاندارد چارترد

بانک استاندارد چارترد انتصاب علی الوالا را به عنوان رئیس بانکداری اسلامی گروه صدیق در امارات متحده عربی اعلام کرد.

رضایت مشتری در عصر دیجیتال: شواهدی از بانکداری اسلامی

به منظور مطابقت و هماهنگی و بقا در عصر دیجیتال، بانکداری دیجیتال باید در میان ویژگی‌های بانک اسلامی نمود کافی پیدا کند.

Alternate Text
معرفی کتاب «سیاست پولی، مالی اسلامی، و حاکمیت شرکتی اسلامی: مروری بین‌المللی»

کتاب «سیاست پولی، مالی اسلامی و حاکمیت شرکتی اسلامی» در یک مرور بین‌المللی و به صورت اجمالی به بررسی روابط متقابل بین حاکمیت شرکتی از منظر شریعت، صنعت بانکداری و سیاست پولی اسلامی می‌پردازد.

Alternate Text
چرا همکاری کلید باز کردن قفل آینده بانکداری و مالی اسلامی است؟

بانک‌ها و شرکت‌های فین‌تک در راستای جان بخشیدن به صنعت مالی اسلامی و جذب مخاطبان بیشتر باید دست به دست هم دهند تا محصولات نوآورانه منطبق با شریعت ایجاد کنند.

ارائه خدمات بانکداری اسلامی در تمامی شعب سیتی بانکِ بنگلادش

سیتی بانک یکی از قدیمی‌ترین بانک‌های بنگلادش، خدمات بانکداری اسلامی را در تمامی شعب خود در سراسر کشور عرضه خواهد کرد

کارایی بانک‌های اسلامی در منطقه جنوب شرق آسیا

کارایی و بهره‌وری بانک‌های اسلامی در کشور اندونزی نسبت به سایر بانک‌های اسلامی واقع در منطقه جنوب شرق آسیا در بازه زمانی ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹، بیشتر است.